Wandelarrangementen

Wandelarrangement met overnachting

Op onze website vind je wandelarrangementen voor een actief weekendje weg in de natuur. Wandelen is leuk voor iedereen en wandelroutes zijn er in vele afstanden, van kort tot lang. Met name wandelen in de rust van de natuur is fijn. Kies bij het boeken van een wandelarrangement met overnachting voor een charmant hotel dichtbij de natuur. Boek een hotel wandelarrangement en verken mooie wandelroutes. Trek jij er binnenkort op uit om prachtige wandelingen te gaan maken? Op onze website vind je wandel arrangementen vlakbij mooie natuurgebieden. Voor een weekendje weg wandelen boek je een van onze hotels in de prachtige wandelgebieden van Nederland, België, Luxemburg en Duitsland! Even bijkomen en in alle rust genieten van de natuur. Neem eens tijd en beleef zelf wat een wandelarrangement in een natuurlijke omgeving voor je kan betekenen. Tip: kies voor een hotel met sauna en duik na een mooie wandeling de hotelsauna in!

Wandelarrangementen in Nederland

In Nederland bieden we je een ruime keuze wandel arrangementen bij natuurhotels. Bekijk hotel wandelarrangementen in de omgeving van een van de vele nationale parken in Nederland. Bekend zijn Nationaal Park De Hoge Veluwe, Nationaal Park Drents-Friese Wold, Nationaal Park Weerribben-Wieden en Nationaal Park De Biesbosch.

Wandelarrangementen in België

Zeker als je ook van lekker eten houdt, is een wandel arrangement in België een aanrader. Voor een wandelarrangement met overnachting bieden we in België kwalitatieve hotels nabij prachtige natuurgebieden. Zoals de Belgische Ardennen en het schitterende wandelgebied Nationaal Park Hoge Kempen in het heuvelachtige Belgisch Limburg.

Wandelarrangementen in Luxemburg

Luxemburg is een waar groen paradijs voor wandelaars. Met een hotel wandelarrangement in Luxemburg heb je prachtige natuur met zeer afwisselende wandelroutes en vele pittoreske stadjes om uit te kiezen. Zoals een weekendje weg wandelen in het Müllerthal, dat ook wel het Klein Zwitserland van Luxemburg genoemd

Wandelarrangementen in Duitsland

Vanuit Nederland en België zijn de Duitse regio's Eifel en Sauerland geliefd voor een wandelarrangement in Duitsland. Zowel voor uitdagende, lange wandelroutes als recreatieve dagwandelingen kun je in de Eifel en het Sauerland terecht voor een weekendje weg wandelen.

SELECTIE VAN DE HOTELEXPERT - bekijk deze wandelarrangementen!


» Gratis koffie en thee op de kamer
» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 2 x culinair 4-gangen diner
» Gebruik verwarmd zwembad (30 graden)
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 112,50 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» Welkomstdrankje
» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x 3-gangendiner (1e dag)
» Fiets- en wandelroutes
» Gebruik buitenzwembad met ligweide
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 79 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» 3 overnachtingen
» 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 3 x 3-gangendiner
» Gratis fietsroutes
» Knooppuntenkaart Drenthe
» Gebruik overdekte fietsenstalling
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 249,06 p.p.

» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x 3-gangendiner (1e dag)
» Gratis fiets- en wandelroutes
» Gratis stadsplattegrond
» Gebruik van fitnessruimte
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 164,50 p.p.

» 2 overnachtingen
» 2 x ontbijt
» 2 x heerlijk 4-gangendiner
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 209 p.p.

» Welkom met Luxemburgse Cremant, lokaal bier of vers fruitsap
» Gratis koffie en thee op de kamer
» 2 overnachtingen (kamer rivierzicht)
» 2 x uitgebreid ontbijt
» 2 x lunchbox (sandwich, fruit, 1 granola reep, 1 flesje water)
» Gebruik wellnessfaciliteiten
» Gebruik zwembad
» Tips: mooie wandelroutes, tuinen en kastelen
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 156 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x 3-gangenmenu
» 2 dagen fietshuur
» Gratis wandel- en fietsroutes
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 144,60 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» 2 overnachtingen
» 2 x overheerlijk, culinair ontbijt
» 1 dag gebruik fiets (of tandem)
» Tips voor fietsroutes
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 127 p.p.

» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x 3-gangen seizoensmenu (2e avond)
» Halve dag mountainbike OF 1 uur padel
» 1 fles Luxemburgse bubbels bij vertrek
» Gebruik wellnessfaciliteiten
» Gratis gebruik tennisbaan (2 uur)
» Gratis gebruik fitness
» Late check out tot 13 uur
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 163,80 p.p.

Actief uitrusten met een wandelarrangement

Met een wandelarrangement in de natuur kun je zogezegd 'actief uitrusten'. Door het langzame tempo en de stilte om je heen, wordt het in je hoofd weer helemaal rustig. Neem eens tijd voor een wandelarrangement en kom erachter wat wandelen in de natuur voor jou kan betekenen. Niet ver van huis kun je mooie wandelpaden volgen. Denk maar eens aan de natuurgebieden in Nederland, zoals de Veluwe, de Wadden of de Peel en Kempen. Ook over de grens in Belgie, Luxemburg of Duitsland zijn er schitterende natuurgebieden voor een wandelarrangement. Je kunt kiezen voor een pittige wandeling of juist voor een rustig wandeltochtje. In beide gevallen geniet je op jouw eigen manier van de natuur. Boek je een wandelarrangement op onze website, dan wordt je na alle activiteit beloond met een heerlijk diner. We bieden veel culinaire hotels, dus onze wandelarrangementen zijn meestal inclusief een diner. Na een dagje wandelen in de natuur proef je in het hotelrestaurant van heerlijke gerechten.

Wandelarrangement bij rustig gelegen hotels

Rust en natuur zijn middelen om weer even helemaal bij jezelf te komen, om geluk te ervaren en zorgen uit het dagelijks leven de juiste plek te geven. Dat kan onder meer met een ontspannen wandelarrangement. Veel van onze samenwerkende hotels hebben een mooie en rustige ligging in de natuur om tijdens een weekendje weg optmaal van de stilte te genieten. Dichtbij huis of iets verder weg kun je heerlijk een weekendje eropuit gaan en de natuur in trekken. Ben je gesteld op comfort? Kies dan voor een luxe hotel. Zoek een mooie omgeving uit waar je een luxe weekend weg zou willen doorbrengen. Je boekt op onze website eenvoudig enkele hotelovernachtingen of een speciaal wandelarrangement bij een rustig gelegen hotel. Kies een natuurgebied in Nederland of een van de schitterende natuurgebieden in Belgie of Duitsland. Ook  Luxemburg is een goede tip voor een wandelarrangement. De natuur is er nog alom vertegenwoordigd.

Direct naar:

Veelgestelde vragen

Wandelen doe je bij voorkeur in de natuur. Bij een wandelarrangement boek je een hotel in de buurt van een landelijke, groene omgeving of bij een nationaal park. Bekende parken voor een wandelarrangement in Nederland zijn Nationaal Park De Hoge Veluwe, Nationaal Park Drents-Friese Wold, Nationaal Park Weerribben-Wieden en Nationaal Park De Biesbosch. Voor een wandel arrangement in België zijn Nationaal Park Hoge Kempen, Natuurpark Hoge Venen-Eifel, Park van Bohan-Membre en Parc National Lesse et Lomme aanraders.
Bij een wandelarrangement is vooral belangrijk dat je hotel nabij de natuur ligt. Bij voorkeur start je wandelroute direct bij het hotel. Liggen er natuurgebieden in de buurt? Bekijk de wandelarrangementen op onze website.