Golfarrangementen

Wil je eens golfen op een andere baan dan die bij jou in de buurt? Echte golfliefhebbers trekken eropuit voor een golfarrangement in een andere omgeving. Met onze golfarrangementen golf je op de mooiste golfbanen van Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Bij een golfarrangement in een hotel is een greenfee inclusief en vaak ook een diner en gebruik van de hotelsauna.

Hotels met golfarrangement

Op CharmantHotel.com kun je een golfarrangement zoeken en boeken. Je vind in het uitgebreide aanbod golfarrangementen zeker een hotel dat naar jouw wensen is. Kijk jij al uit naar een sportief golfweekendje weg? Boek dan nu op onze website snel en eenvoudig een golfarrangement! Er zijn verschillende landen in ons golfaanbod vertegenwoordigd. We bieden  hotels en golfarrangementen op de mooiste golfbanen van Nederland, Belgie, Luxemburg en Duitsland. Voor het boeken van een golf hotelarrangement betaal je op onze website geen reserveringskosten.

Greenfee plus hotelovernachting

Golfen op een uitdagende golfbaan, uitrusten in de sauna en heerlijk dineren. Dat is mogelijk met een van de golfarrangemenen op onze website. Een golfarrangement bestaat uit een hotelovernachting met ontbijt plus een greenfee voor een mooie golfbaan in de omgeving. Bij een golfarrangement is daarnaast soms ook een diner of toegang voor de hotelsauna inbegrepen. Selecteer een golfhotel of hotelarrangement inclusief greenfee en kies eventueel voor extra opties zoals diner, wellness of fietsverhuur. Zo kun je zelf een golfarrangement op maat samenstellen.