Hemelvaart / Pinksteren hotelarrangementen

Hotelarrangementen Hemelvaart

Ben je toe aan een korte break in het voorjaar? Dan is de vrije donderdag van Hemelvaart een ideale gelegenheid om een brug te slaan naar een heerlijk lang weekend. Boek een hotelarrangement met Hemelvaart en ga lekker genieten. In onze culinaire en wellness hotels worden voor Hemelvaart en het aansluitende lange weekend speciale arrangementen aangeboden. De lente is begonnen, dus ga er weer eens op uit! Hou je van lekker eten? Kies dan voor een sfeervol culinair hotelarrangement met een gastronomisch diner en overnacht tijdens het weekend van Hemelvaart in een charmant hotel. Of kies juist voor een hotel met wellnessfaciliteiten. Met een hotelarrangement in een van onze wellnesshotels kun je tijdens Hemelvaart nieuwe energie bijtanken in de sauna. Daarnaast is het heerlijk om in het voorjaar te genieten van de eerste warme zonnestralen. Of ga een actief weekendje weg om te wandelen en fietsen in de natuur en zo te genieten van het voorjaar dat nu eindelijk pas echt goed op gang is gekomen.

Hemelvaart - tip:
Boek een fietsarrangement in het rivierenland van Betuwe, Maas en Waal. Deze mooie regio is bekend van de fruitteelt. In de periode rond Hemelvaart kun je de boomgaarden gaan bewonderen die in bloei staan.

Hotelarrangementen Pinksteren

Wij bieden je een ruime keuze hotelarrangementen voor het weekend van Pinksteren. Tijdens dit extra lange weekend kun je heerlijk even bijkomen. Eindelijk weer eens tijd om uitgebreid met elkaar bij te praten, onder het genot van een heerlijk culinair diner of drankje in de zon op het terras. Geniet in het lange weekend van Pinksteren met je partner, vrienden en familie van een goed begin van het voorjaar. De hotels en hun omgeving hebben de lente voor je binnengehaald en ontvangen je met Pinksteren graag voor een relaxt lang weekend weg. Hou je van de natuur? Dan is een ontspannen wandeling in de bossen iets voor jou. Boek een hotelarrangement in de buurt van een natuurgebied en overnacht comfortabel in een sfeervol hotel. Wij bieden je tijdens Pinksteren mooie hotels in onder meer de Betuwe, de regio Maas en Waal, Veluwe, Zuid-Limburg en de Belgische Ardennen. Je vindt op onze website zeker een sfeervol hotelarrangement, dus ga lekker genieten tijdens het lange Pinksterweekend!

Pinksteren - tip:
Boek tijdens Pinksteren een hotelarrangement aan zee. Lekker eten, fietsen en wandelen door de duinen of over het strand. En genieten van het voorjaarszonnetje op een van de strandtenten aan de kust.
 

SELECTIE VAN DE HOTELEXPERT - bekijk deze arrangementen!


» Gratis koffie en thee op de kamer
» 2 overnachting(en)
» 2 x uitgebreid ontbijt
» 1 x 3-gangen marktmenu (2e avond)
» Wandel- en fietsroutes
» Gratis WiFi
» Gratis parkeren
v.a. 140,40 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x 3-gangenmenu
» 2 dagen fietshuur
» Gratis wandel- en fietsroutes
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 135,60 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» Overnachting(en)
» Dagelijks uitgebreid ontbijt
» Dagelijks 3-gangendiner
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 84,50 p.p.

» 1 overnachting
» 1 x ontbijt
» 1 x 4-gangendiner (met o.a. wildgerechten in het wildseizoen)
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 102,50 p.p.

» 2 overnachtingen
» 2 x ontbijt met bubbels
» 1 x culinair 3-gangendiner
» 1 x culinair 5-gangendiner
» Gebruik wellnesscentrum
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 145 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» Welkomstaperitief met amuse
» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels
» 2 x gastronomisch 4-gangendiner
» Gratis gebruik binnenzwembad
» Gratis toegang wellnesscentrum
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 262,89 p.p.