Wildarrangementen in een hotel

Ga je graag een culinair weekendje weg en houd je van wildgerechten? Dan is de herfst voor jou de ideale periode voor een wildarrangement in een hotel. Het wildseizoen start elk jaar in de herfst en duurt tot na de feestdagen. Boek nu een speciaal wildarrangement inclusief comfortabele hotelovernachting.

Weekendje weg inclusief wilddiner

We selecteerden een aantal hotels met speciaal wildarrangement. Vooral in regio's met veel natuur bieden we elk jaar hotelarrangementen inclusief culinair wilddiner aan. Dat zijn meestal de regio's waar in de herfst gejaagd mag worden. De wildgerechten worden dus veelal bereid met vlees van locale leveranciers. Verreweg de meest populaire regio's voor een wildarrangement zijn de Veluwe en de Belgische en Luxemburgse Ardennen. Maar ook in andere gebieden in Nederland en België kun je tijdens een weekendje weg in een mooie omgeving genieten van een heerlijk wildarrangement met overnachting in een hotel. Denk aan de Achterhoek, Zeeland, Zuid-Limburg, Belgisch Limburg en de Kempen. Ben jij liefhebber van wildgerechten? Ga dan genieten van een hotelarrangement met culinaire wildgerechten.

Wildarrangementen in de herfst

Een weekendje weg in de herfst staat synoniem voor culinair genieten in de meest kleurrijke periode van het jaar. Tijdens een mooie herfstwandeling zie je dat de bladeren aan de bomen zijn verkleurd en er in de bossen overal prachtige paddenstoelen te voorschijn zijn gekomen. Na je wandeling plof je neer bij de openhaard in het hotel voor een kop warme chocolademelk, glas wijn of stevige borrel. 's Avonds wordt je verwacht in het restaurant voor een wilddiner of proeverij van wildgerechtjes. Bij een uitgebreid wildmenu hoort natuurlijk een goed glas rode wijn. Laat je adviseren in het restaurant van een van onze gastronomische hotels met culinair wildarrangement. Boek nu een hotel met wilddiner en kijk uit naar een heerlijk en gezellig culinair weekendje weg samen met je partner, vrienden of familie.