Wandelarrangement België

Wandelarrangement met overnachting in België

Voor een wandelarrangement met overnachting bieden we in België kwalitatieve hotels nabij prachtige natuurgebieden. Een weekendje weg wandelen in België heeft een belangrijk voordeel als je van lekker eten houdt, want Belgen stellen een goede, culinaire maaltijd zeer op prijs. In de Kempen en aan de Belgische kust is het landschap vlak, ideaal voor een ontspannen wandelarrangement. Kies de Belgische Ardennen voor een hotel wandelarrangement als je pittige, bergachtige wandeltochten wilt maken. Een mooi wandellandschap met veel afwisseling en glooiende heuvels, vind je in Belgisch Limburg. Maak in het hotelaanbod een keuze uit de wandel arrangementen in België. Je mag je alvast verheugen op een heerlijk wandel arrangement in de Belgische natuur.

Wandelarrangement Ardennen

Met een wandelarrangement in de Ardennen ontdek je de mooiste plekjes in de Belgische Ardennen. Bijzonder zijn de wandelpaden langs stromende riviertjes door het bosrijke landschap. Of de wandelroutes door oude dorpjes en langs kastelen en burchten.

Wandelarrangement Belgisch Limburg

Volg mooie wandelroutes in het heuvelachtige Belgisch Limburg en ervaar de schoonheid van het prachtige, glooiende landschap in deze streek. Een aanrader is een wandel arrangement bij het Nationaal Park Hoge Kempen. Bekijk alle wandelarrangementen met overnachting!

Wandelarrangement Oost-België

Oost-België ligt centraal ten opzichte van de wandelgebieden in de Eifel en de Ardennen. Het mooiste natuurgebied in Oost-België is de Hoge Venen, echt een aanrader voor een wandelarrangement met overnachting in België. In de Hoge Venen wandel je door een hoogveenlandschap met uitgestrekte bossen, heidevelden en veenmoerassen.

Wandelarrangement Belgische Kempen

De Kempen is een grensoverschrijdend natuurgebied in Nederland en België, dat zich uitstrekt van de provincie Antwerpen tot de provincie Limburg. Het is een heel afwisselende regio voor een hotel wandelarrangement, met wandelroutes in verschillende natuurgebieden, zoals De Zoom-Kalmthoutse Heide en de Hoge Kempen.

SELECTIE VAN DE HOTELEXPERT - bekijk deze wandelarrangementen!


» 3 overnachtingen
» 3 x ontbijt
» 3 x heerlijk 4-gangendiner
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 313,99 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» 2 overnachtingen
» 2 x overheerlijk, culinair ontbijt
» 1 dag gebruik elektrische fiets
» Tips voor fietsroutes
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 142 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» Welkomstdrankje
» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
» Fiets- of wandelroutes in de omgeving
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 174,90 p.p.

» Welkomstdrankje
» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijt
» Fiets- of wandelkaart (1 per kamer)
» Corsendonk fietsroute
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 158,90 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» Welkomstaperitief
» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels
» Toegang wellness (badkleding verplicht)
» Fiets-of wandelkaart
» Gratis WiFi
v.a. 185,90 p.p.

» Overnachting(en)
» Uitgebreid ontbijtbuffet
» Stevig lunchpakket
» Fietsroutes met fietsknooppuntensysteem
» De Boskar fiets-en wandel map
» Gratis WiFi
v.a. 62,50 p.p.

Veelgestelde vragen

Wandelen doe je bij voorkeur in de natuur. Bij een wandelarrangement boek je een hotel in de buurt van een landelijke, groene omgeving of bij een nationaal park. Voor een wandel arrangement in België zijn Nationaal Park Hoge Kempen, Natuurpark Hoge Venen-Eifel, Park van Bohan-Membre en Parc National Lesse et Lomme aanraders.
Hoteltips voor een wandelarrangement in België:
» Wandelarrangement in België boeken? Bekijk alle hotels!
BELGISCH LIMBURG / KEMPEN: Hotel Mardaga (aan de rand van De Hoge Kempen), Al Mulino (in een historische molen tussen de Hoge Kempen en Maastricht), Hotel Zuid (in een bosrijke omgeving aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen), Corsendonk Hooge Heyde (in een landelijke omgeving bij de Kempische Heuvelrug), Corsendonk Priorij (eeuwenoud monumentaal klooster in de Antwerpse Kempen), Hotel-Restaurant Koeckhofs (gastronomisch hotel in de Noorderkempen in Belgisch Limburg), Hotel t Hert (hotel in Genk in Belgische Limburg en de Kempen), Hotel de Boskar (historische ambiance in het centrum van Peer in Belgisch Limburg)
HINTERLAND (KUSTSTREEK): Hotel Glenmore (modern wellnesshotel direct aan zee), Cleythil Hotel (in groene omgeving tussen Brugge, Sluis, Knokke en Gent), Hotel De Stokerij (op slechts 12 km van zee, niet ver van de badplaatsen De Haan en Oostende), Hotel Restaurant Sparhof (charmant hotel met gastronomisch restaurant in een gerenoveerde hoeve), Hotel ter Zuidhoek (met culinair restaurant in een 18e eeuwse gerenoveerde hoeve)
Bij een wandelarrangement in België is vooral belangrijk dat je hotel nabij de natuur ligt. Bij voorkeur start je wandelroute direct bij het hotel. Liggen er natuurgebieden in de buurt? Bekijk de wandelarrangementen in België op onze website.