Fietsarrangement in Nederland

In het vlakke Nederland hoef je niet ver te zoeken naar een mooie omgeving, waar je een prachtige fietstocht kunt maken. Wil je wat verder weg of op meerdere dagen een mooie fietsroute doen, dan is een fietsarrangement inclusief overnachting in een hotel ideaal. Om te gaan fietsen in Nederland met overnachting boek je een van onze hotelarrangementen. Laat je met een van de geheel verzorgde fietsarrangementen extra in de watten leggen en kies voor een fietsarrangement Nederland inclusief culinair diner, uitgebreid ontbijt en gebruik van wellnessfaciliteiten. Met een verzorgd fietsarrangement in Nederland maak je je fietsweekendje weg helemaal compleet!

Gratis fietsroutes bij een fietsarrangement

Een uitgestippelde fietsroute is handig en ook leuk om te doen. Je wordt langs de mooiste plekjes geleid. Soms heeft een fietsroute een bepaald thema, wat je fietsarrangement in Nederland extra interessant maakt. Er zijn op vele plaatsen kant en klare fietsroutes in Nederland verkrijgbaar. Maar je hoeft niet persé zelf op zoek te gaan naar een mooie fietsroute. Bij een fietsarrangement in Nederland zijn meestal een of meer gratis fietsroutes in de directe omgeving van het hotel inbegrepen. Fietshuur is via het hotel mogelijk en wordt steeds vaker als een extra optie bij je fietsarrangement aangeboden. Dit komt omdat veel mensen liever hun eigen fiets meenemen.  

Veel vrijheid met het Fietsroutenetwerk

Wil je meer vrijheid en een fietsarrangement gebruiken om zelf je eigen fietsroute uit te stippelen, dan is het fietsroutenetwerk in Nederland ideaal. Dit uitgebreide fietsknooppuntennetwerk maakt het mogelijk om te fietsen van het ene fietsknooppunt naar het andere. Onderweg stel je aan de hand van op borden vermelde nummers eenvoudig je eigen fietsroute samen. Het fietsnetwerk is in elke provincie in Nederland beschikbaar. Het uitgebreide netwerk van fietsroutes en de goed onderhouden fietspaden, zorgen ervoor dat je optimaal en in alle vrijheid van een fietsarrangement in Nederland kunt genieten.

Fietsarrangementen in Nederlandse regio's

Nederland is rijk aan natuurschoon en bij uitstek geschikt om een weekendje ontspannen te fietsen in de natuur en in een landelijke omgeving. Via bewegwijzerde routes zie je al fietsend de mooiste plekjes van Nederland. Veel natuurgebieden in Nederland zijn toegankelijk gemaakt voor de recreatieve fietser. Het fietsroutenetwerk is zeer uitgestrekt. Dat maakt fietsen in Nederland heel afwisselend.

Met een fietsarrangement in een van onze hotels in Nederland kun je fietsen over het platteland langs weiden en boerderijen, over uitgestrekte heidegebieden, door stille bossen, langs kanalen en vaarten, aan zee door mooie duinlandschappen of over heuvelachtig terrein. Denk bij dat laatste aan de uitdagende fietsroutes op de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug, in het Salland of in het groene heuvelland van Zuid-Limburg. Of boek een fietsarrangement in Zeeland, een groen-blauwe oase met de meeste zonuren van Nederland en prachtige natuurparken. De rust en ruimte zijn er een ware verademing! Een andere goede fietstip is een fietsarrangement in het land van Peel en Maas in Noord-Limburg.

Fietsarrangement Veluwe

Met een fietsarrangement op de Veluwe ontdek je een van de grootste natuurgebieden van Nederland.

Fietsarrangement Achterhoek

Maak mooie fietstochten en bewonder het bijzondere coulissenlandschap. Boek een fietsarrangement in de Achterhoek!

Fietsarrangement Texel

Fietsen op Texel is verreweg de beste manier om dit mooie Waddeneiland te ontdekken. Texel is een echte aanrader voor een fietsarrangement.

Fietsarrangement Drenthe

Een fietsarrangement in Drenthe stelt je in de gelegenheid om dè fietsprovincie van Nederland te leren kennen.

Fietsarrangement Noord-Brabant

In het bourgondische Noord-Brabant gaat een fietsarrangement hand in hand met heerlijk eten in gezellige stadjes en dorpen.

Fietsarrangement Limburg

Een fietsarrangement in het heuvellandschap van Zuid-Limburg geeft je het on-Nederlandse gevoel dat je een weekendje weg bent in het buitenland.

Fietsarrangement Rivierenland

Met een fietsarrangement in het Rivierenland fiets je langs boomgaarden, over bochtige dijken en door dijkdorpjes in de Betuwe en het Land van Maas en Waal.