Wandelarrangement Nederland

Wandelarrangement met overnachting in Nederland

In Nederland bieden we je een ruime keuze wandelarrangementen bij natuurhotels. Voor een weekendje wandelen in Nederland met overnachting boek je een van onze wandel arrangementen. Bij voorkeur in de omgeving van een van de vele nationale parken die Nederland rijk is. Laat je met een van de geheel verzorgde wandelarrangementen extra in de watten leggen en kies voor een hotel wandelarrangement Nederland inclusief culinair diner, uitgebreid ontbijt en gebruik van wellnessfaciliteiten. Met een compleet wandelarrangement in Nederland maak je je weekendje weg wandelen helemaal af!

Wandelarrangement Veluwe

Voor een wandelarrangement Veluwe is één weekendje weg wandelen niet genoeg. Je zult meer dan één hotel wandelarrangement nodig hebben om dit enorme natuurgebied beter te leren kennen.

Wandelarrangement Brabant

Noord-Brabant is een paradijs voor wandelaars en een ideale regio voor een wandel arrangement. Er zijn maar liefst drie nationale parken, maar voor een hotel wandelarrangement Brabant heb je ook nog keuze uit andere natuurgebieden.

Wandelarrangement Drenthe

Denk jij bij een weekendje weg wandelen aan puur natuur? Kies dan voor Drenthe. In je wandelarrangement met overnachting in Drenthe kun je zeer gevarieerde wandeltochten inplannen.

Wandelarrangement Limburg

De grote provincie Limburg biedt misschien wel de grootste variatie in landschappen van heel Nederland. Een enkel hotel wandelarrangement in Limburg is niet genoeg. Kies allereerst voor een weekendje weg wandelen in Noord-Limburg of Zuid Limburg.

Wandelarrangement Achterhoek

Met een wandel arrangement in de Achterhoek bewonder je prachtige, historische boerderijen en kastelen en schilderachtige dorpjes. Je wandelt over slingerende landweggetjes en paden over oude landgoederen, langs beekjes en door bossen.

Wandelarrangement Twente

Het netwerk aan wandelpaden in de landelijke regio Twente is uitstekend. Twente wordt wel gezien als een van de mooiste regio's voor een wandelarrangement in Nederland.

SELECTIE VAN DE HOTELEXPERT - bekijk deze wandelarrangementen!


» Gratis koffie en thee op de kamer
» 2 overnachting(en)
» 2 x uitgebreid ontbijt
» 1 x 3-gangen marktmenu (2e avond)
» Wandel- en fietsroutes
» Gratis WiFi
» Gratis parkeren
v.a. 138,50 p.p.

» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x 3-gangendiner (1e dag)
» Gratis fiets- en wandelroutes
» Gratis stadsplattegrond
» Gebruik van fitnessruimte
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 164,50 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» 3 overnachtingen
» 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
» Wandel- en fietsroutes voor de Utrechtse Heuvelrug
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 129,49 p.p.

» Koffie/thee met gebak
» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijt
» 1 x 3-gangen verrassingsdiner (aankomstdag)
» Rivierenlandmagazine
» Gebruik overdekte, afgesloten fietsenstalling
» Fiets- en wandelroutes
» Opladen elektrische fiets mogelijk
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 150 p.p.

» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijt met streekproducten
» Gebruik verwarmd binnenzwembad (31 °C)
» Fiets- en wandelroutes
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 90 p.p.

» 3 overnachtingen
» 3 x ontbijtbuffet
» 1 x 3-gangendiner
» Gratis gebruik verwarmd zwembad*
» Gratis gebruik wellnesscentrum*
» Wandel en fietsroutes
» Vechtdal magazine
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 169,50 p.p.

Veelgestelde vragen

Wandelen doe je bij voorkeur in de natuur. Bij een wandelarrangement boek je een hotel in de buurt van een landelijke, groene omgeving of bij een nationaal park. Bekende parken voor een wandelarrangement in Nederland zijn Nationaal Park De Hoge Veluwe, Nationaal Park Drents-Friese Wold, Nationaal Park Weerribben-Wieden en Nationaal Park De Biesbosch.
Hoteltips voor een wandelarrangement in Nederland:
» Wandelarrangement in Nederland boeken? Bekijk alle hotels!
DRENTHE: Landhotel Diever (vriendelijk hotel in landelijke omgeving voor weekendje weg wandelen bij het Drents Friese Wold), Abdij de Westerburcht (vlakbij de nationale parken Dwingelderveld en Drents-Friese Wold en wellnesscentrum naast de deur), Hotel & Restaurant Wesseling (wandelarrangement bij natuurgebieden Dwingelderveld en Drents Friese Wold), Hotel Het Witte Veen (gemoedelijk hotel in een oude Drentse boerderij in het hart van Drenthe)
OVERIJSSEL: Hotel de Zwaan (wandelarrangement in het mooie Salland), Hotel Geertien (culinair wandelarrangement met overnachting), Landgoed De Uitkijk (Bib Gourmand restaurant en bovenop de Hellendoornseberg), Hotel het Wapen van Delden (wandelen in het prachtige Twente), Hotel Wyllandrie (in het Twentse Ootmarsum en met zonnig panoramaterras)
VELUWE: Hotel & Restaurant de Loenermark (met een weekendje weg wandelen direct de natuur in), Hotel de Veluwe (midden in de bossen en verwarmd buitenzwembad)
LIMBURG: Aparthotel De Oude Hamer (plof na je wandeling neer op het tuinterras met uitzicht op de heuvels), Landhotel Heuvelzicht (prachtige ligging in de heuvels van Zuid-Limburg), Landgoed Overste Hof (ideaal hotel voor wandelarrangement met overnachting en lekker eten)
NOORD-BRABANT: hotel Kapellerput (hotel wandelarrangement bij de uitgestrekte Strabrechtse Heide)
MAAS, WAAL EN BETUWE: De Twee Linden (wandelen over slingerende rivierdijken en door schilderachtige dorpjes), Moeke Mooren (op een uniek plekje in het Rivierengebied)
UTRECHT: Berghotel Amersfoort (weekendje wandelen op de Utrechtse Heuvelrug)
Bij een wandelarrangement in Nederland is vooral belangrijk dat je hotel nabij de natuur ligt. Bij voorkeur start je wandelroute direct bij het hotel. Liggen er natuurgebieden in de buurt? Bekijk de wandelarrangementen in Nederland op onze website.