Hotelarrangementen aan zee

Weekendje weg aan zee

Voor een hotelarrangement aan zee hoef je niet te wachten op het voorjaar of de zomer. Een weekendje weg aan de kust is in elk seizoen speciaal. In de herfst waai je lekker uit langs de branding en een strandwandeling was nog nooit zo bijzonder op een mooie winterdag. Neem plaats bij de openhaard en drink samen een wijntje. En 's avonds ga je uitgebreid dineren. Een kamer met zeezicht maakt een romantisch weekendje weg aan zee extra bijzonder. Bekijk de sfeervolle hotels aan zee en boek een hotelarrangement!

Hotelarrangementen aan zee

Een hotelarrangement aan zee betekent dat je kunt genieten van twee werelden. Aan de ene kant is er de levendigheid van de kustplaatsen en aan de andere kant de rustgevendheid van de zee en de uitgestrekte stranden. Lui op het strand luisteren naar het geruis van de branding en turen naar witte schuimkoppen die eindeloos komen en gaan. Het voelt als een natuurlijke meditatie. Met een hotelarrangement in een charmant hotel aan de kust kun je dat zelf gaan ervaren. 's Avonds zit je rozig aan het diner en geniet je nog na met een drankje van een mooie dag aan zee. Wil je je partner eens trakteren op een weekendje weg aan zee, dan is een luxe weekendje weg aan zee of een valentijnsarrangement een mooi cadeau voor valentijnsdag.

Hotelarrangementen aan de kust

De Nederlandse en Vlaamse kusten hebben brede zandstranden en staan bekend om de rust, ruimte en sfeer. Probeer je eens voor te stellen hoe je hoofd leegwaait tijdens een ontspannen strandwandeling. Of voel de wind door je haren tijdens een fietstocht over slingerende fietspaden door de duinen. Aan de kust in Nederland of België is het echt genieten geblazen. Lijkt het je heerlijk om na een lange strandwandeling de sauna in te duiken? Boek dan een wellnessarrangement aan zee. In het aanbod vind je hotels aan zee in Zeeland, aan de Zuid- en Noordhollandse kust, op de Waddeneilanden of in Vlaanderen. Een hotelarrangementen aan de kust kun je op deze website eenvoudig online boeken.

SELECTIE VAN DE HOTELEXPERT - bekijk deze arrangementen aan zee!


» Ontvangst met glas champagne
» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijt
» 1 x gastronomisch 7-gangen Seafood Experience menu + koffie/ thee met friandises
» 1 x een 3 gangendiner
» Gebruik van buitenzwembad (bij mooi weer in de zomermaanden)
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 319 p.p.

» 2 overnachtingen
» 2 x ontbijt
» 2 x lunchpakket voor onderweg
» Wandelroute 1e etappe Pieterpad
» Gratis gebruik van zwembad
» Gratis gebruik van Finse sauna
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 99 p.p.

» 1 overnachting
» 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x 3-gangendiner
» Gebruik relax center
» Gratis WiFi
v.a. 74,50 p.p.

» 3 overnachtingen
» 3 x ontbijtbuffet
» 2 x 3-gangendiner (1e en 3e avond)
» Gratis gebruik verwarmd binnenzwembad
» Gratis WiFi
v.a. 315 p.p.

» Koffie/thee en lekkernij
» 3 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijt
» 1 x nieuwjaarsontbijt + glas bubbels
» 1 x 3-gangen shared dining du chef (30/12)
» 1 x luxe shared dining proeverij met live muziek (oudjaarsavond)
» Feestelijke toost met bubbels en oliebollen
» Route voor nieuwjaarswandeling
» Gratis WiFi
v.a. 389 p.p.

» 1 overnachting
» 1 x uitgebreid ontbijt
» 1 x culinair 4 gangen menu Relais
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 110 p.p.

» 2 overnachtingen
» 2 x koud en warm ontbijtbuffet
» Relax in het bubbelbad
» Thermo-algenpakking
» Volledige lichaamsmassage
» Sauna en zonnebankbeurt
» Manicure en Pedicure
» Volledige gezichtsverzorging
» Hydromassage met algen
» Bodypeeling
» Presso
» Cryoslim
» Hammam
» Gratis WiFi
v.a. 385 p.p.

» 4 overnachtingen
» 4 x uitgebreid ontbijt
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 193 p.p.

» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijt
» 2 x 3-gangendiner (keuze vlees/vis/vegetarisch)
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 169,50 p.p.

Arrangementen aan zee in Nederland

Voor een arrangement aan zee in Nederland ben je hier aan het juiste adres. Nederland heeft een lange kustlijn en brede zandstranden, dus voor een weekend weg aan zee vind je zeker een geschikt hotel. Langs de Nederlandse kust zijn er talloze mogelijkheden om te ontspannen en te fietsen of wandelen. Neem bijvoorbeeld Zeeland, een prachtige waterrijke provincie met vele kilometers schitterende zandstranden en met de meeste zonuren van Nederland. Andere mooie kustgebieden in Nederland liggen in Zuid-Holland en Noord-Holland. Zuid-Holland biedt goede mogelijkheden voor een uitwaai arrangement aan zee in combinatie met een citytrip in bruisende steden als Rotterdam en Den Haag.

Met een schitterende ligging aan de Noordzee, en Waddeneiland Texel, heeft de provincie Noord-Holland alles in huis voor een hotelarrangement aan zee in Nederland. Nationaal Park Zuid-Kennemerland bij Bloemendaal en het Noordhollands Duinreservaat tussen Wijk aan Zee en Schoorl zijn natuurgebieden aan zee waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Bekende badplaatsen in Noord-Holland zijn onder meer Zandvoort, Egmond aan Zee, Bergen en IJmuiden.

Ook de andere Waddeneilanden, zoals Vlieland, Terschelling en Ameland zijn pareltjes voor een weekendje weg aan zee. Kies uit het uitgebreide aanbod arrangementen aan zee in Nederland.
 

Arrangementen aan zee in België

Ontdek de kust van Vlaanderen met een arrangement aan zee in België. Gezellige kustplaatsen zijn De Haan en Blankenberge. Daarnaast vind je aan de Belgische kust ook heel mondaine kustplaatsen, zoals Knokke en De Panne.

Hoewel de Vlaamse kust maar 70 km lang is, is de kuststreek toch heel veelzijdig. Denk maar eens aan de brede zandstranden, de gezellige wandeldijken, de ontelbare terrasjes en de talloze visrestaurants waar het tijdens een weekendje weg aan de Belgische kust echt culinair genieten is. Vul je arrangement aan zee in België aan met een wandeling door natuurpark Het Zwin in Knokke. Of bezoek het natuuropvangcentrum Sealife in Blankenberge of het Museum voor Hedendaagse Kunst in Oostende. Dit is allemaal zijn de moeite waard om te bezoeken tijdens een weekendje weg aan zee in Vlaanderen. Je zult je aan de Belgische kust in elk jaargetijde zeker niet vervelen. Elk seizoen aan de Vlaamse kust heeft zijn charme voor een weekendje uitwaaien aan zee.