Over CharmantHotel

Waarom je op CharmantHotel.com snel je ideale quality-hotel vindt

Herken je dit?

 • Je wilt een weekendje weg en direct genieten
 • Je wilt niet urenlang op internet zoeken
 • Er zijn ik weet niet hoeveel tabbladen geopend in je browser
 • Je houdt van lekker eten, maar welk hotel heeft een goed restaurant?
 • Je bent echt toe aan wellness, maar welk hotel heeft saunafaciliteiten?
 • Je wilt je voelen als gast... en niet behandeld worden als kamernummer
 • Je houdt van natuur en rust... en wilt niet naast een lawaaierige snelweg overnachten

Bespaar tijd... wij hebben al veel voor je uitgezocht

Wij plaatsen niet alle hotels.... dit zijn onze criteria

Wij sturen je niet naar zomaar een hotel. Er vindt eerst een check plaats, voordat een hotel op CharmantHotel.com wordt aangeboden. Een hotel doorstaat onze kritische selectie, is persoonlijk door ons bezocht en/of is speciaal aanbevolen door onze trouwe bezoekers.

 • Goede prijs/kwaliteit
 • Hoge gemiddelde review score
 • Beauty & wellnessfaciliteiten
 • Uitstekende keuken
 • Mooie en rustige ligging
 • Authentieke bouwstijl
 • Sfeervolle inrichting
 • Gastvrijheid

Elk hotel op CharmantHotel.com heeft een hoge score op tenminste 3 van deze eigenschappen.

Ons ervaren team

Roland

 • Hotelexpert
 • Content specialist
 • Software integratie
 
Hobby's:
» Wandelen / Fietsen / Skiën
» Italiaans koken
» Italiaanse taal leren
» Cubaanse salsa dansen

Irene

 • Klantenservice
 • Reisadviseur
 • Maatwerk specialist
 
Hobby's:
» Wandelen met de hond
» Indisch koken
» Handwerken
» Reizen naar de Molukken

Jennifer

 • Klantenservice
 • Reisadviseur
 • Maatwerk specialist
 • Content medewerker
 
Hobby's:
» Reizen
» Griekse taal en cultuur
» Schilderen
» Puzzelen

Paul

 • Internet marketing
 • Google specialist
 • Statistieken analist
 
Hobby's:
» Snowboarden
» Crossfit en (zaal)voetbal

Hoe het allemaal begon

Ik ben al mijn hele leven gek op reizen. Na enkele minder goede hotelervaringen, besloot ik dat het ook anders moest kunnen. Want ik struinde urenlang het internet af voor een ontspannen weekendje weg. Nou ja ontspannen... ik vergeleek tientallen hotels, want ik wilde wel in een prettig en gastvrij hotel logeren. En het moest in een mooie omgeving zijn. Het ging me niet persé om de laagste prijs, al was mijn budget -onder meer door het vele reizen- meestal niet zo ruim (meer). Kortom, ik had er al bijna een heel weekend op zitten om een weekendje echt te kunnen genieten. Als je het positief bekijkt, zou je het 'voorpret' kunnen noemen. Maar achteraf had ik mijn tijd liever aan iets leukers willen besteden.

Nu kwamen mijn toeristische opleiding bij de NHTV, mijn webpromotie ervaring bij een toerisme-organisatie en programmeercursus goed van pas. Ik begon mijn eigen hotelwebsite CharmantHotel.com. En later volgden er nog meer. Inmiddels heb ik, samen met mijn enthousiaste team, jarenlange ervaring opgedaan. Al meer dan 15 jaar selecteren we charmante hotels met de beste prijs/kwaliteit.

Roland
Oprichter van CharmantHotel Arrangementen

Dit is wat onze gasten zeggen :)

Zeer tevreden
"Waren zeer tevreden over het hotel en de gastvrijheid. Heb nu 2x gereserveerd bij Charmanthotel.com en hierover ook zeer tevreden."
Prima geregeld
“We zijn zeer tevreden over ons verblijf. Het was een geweldig arrangement, voor herhaling vatbaar. Ook over het reserveren via uw website zijn we zeer tevreden. Prima geregeld.”
Heerlijk weekend gehad
"We hebben een heerlijk weekend gehad, verrassing met sneeuw. De bediening was zeer vriendelijk. Hotel kamer schoon en fris. De kok was heel creatief en de gerechten smaakvol. Onze beoordeling zeker een 8! Graag maken we weer gebruik van dit hotel of een ander bij jullie aangesloten hotel."

Keurmerk voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Kwaliteitskeurmerk - Qshops
 Onze websites dragen het kwaliteitskeurmerk van Qshops. Deze organisatie is in het leven geroepen om jou zekerheid te bieden bij je aankopen op internet. Alleen internetshops die volgens een gedragscode werken kunnen het keurmerk van QShops toegewezen krijgen. Wij houden ons aan de door QShops opgestelde voorwaarden.

Veilig een hotel reserveren
Ook worden onze websites regelmatig door Qshops gecontroleerd. Zo weet je zeker dat je veilig een hotel kunt reserveren. Het logo van Qshops is zichtbaar op onze websites. Ons officiële certificaat bij Qshops.org is in te zien door te klikken op het logo van het Qshops Keurmerk. Daar kun je lezen wat dit kwaliteitskeurmerk precies inhoudt.
Qshops webwinkel Keurmerk

GEEN boekingskosten... da's ook heel 'charmant'!

Op onze website kun je zonder extra kosten een hotelarrangement boeken. In tegensteling tot veel andere boekingsites brengen wij géén reserveringskosten in rekening. Wij zijn allemaal zelfstandige professionals en huren geen duur kantoorpand. Ook plaatsen wij geen kostbare advertenties in dagbladen en tijdschriften. Zo houden wij onze kosten zo laag mogelijk... je betaalt bij ons dus GEEN boekingskosten!

Nog enkele reacties :)

We gaan zeker terug!
"Wij boekten via CharmantHotel.com een kerstarrangement in Cocoon Belair te Bourscheid en hadden de beste kerst ooit. Een fantastisch hotel, een zeer gezellige sfeer, vriendelijk personeel en top maaltijden. Wij gaan zeker terug!" (Ann en Olivier)
Complimenten aan jullie team
"We waren zeer tevreden over ons verblijf. Alles was goed: de kamer, de service, de vriendelijke mensen, het super lekkere eten, de sauna en de heerlijke massage. Het was helemaal perfect. Hartelijk bedankt en complimenten aan jullie team!”
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
"Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Prima locatie! Kamer uitstekend. Diner in restaurant verrassend lekker. Het ontbijt kan beter. Toch willen we heus nog wel een keer terug.”
Kortom een super verblijf
“Wij hadden het verblijf cadeau gedaan aan mijn ouders, vanwege hun 50-jarig huwelijk. Zij zijn vol enthousiasme thuis gekomen. Super locatie, super vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt en leuke attenties i.v.m. hun jubileum. Kortom een super verblijf. Bedankt hiervoor!”
Hier wil je toch wakker worden!
"Een ontzettend leuk hotel en arrangement. Top!"
Niets meer aan toe te voegen. Hier wil je toch wakker worden :-)
We zijn in de watten gelegd
"Het was een zeer aangename ervaring en we zijn heel mooi in de watten gelegd, dit samen met een bijzonder persoonlijk en hartelijk onthaal maken dat we graag eens terugkomen!"

Deel je charmante hotelontdekkingen met ons!

Of een hotel charmant is wordt door iedereen anders ervaren. Het is een persoonlijk gevoel dat een hotelverblijf oproept. Stemmingen, seizoenen en situaties kunnen van invloed zijn. We roepen je daarom op om je persoonlijke hotelervaringen en charmante hotelontdekkingen met ons te delen via de contact-pagina. Anderen kunnen profiteren van jouw tips en aanbevelingen.

CharmantHotel Arrangementen

Specialist in hotelarrangementen

Parallelweg 30
5223 AL 's-Hertogenbosch

KvK ‘s-Hertogenbosch 17185705
IBAN: NL84 RABO 0378463152
BTW NL001540985B74