Over ons

Wie zijn wij?

Feel2Travel is een internetplatform voor hotelreserveringen. Wij zijn specialist in hotelarrangementen, die je kunt reserveren op onze websites CharmantHotel.com, Hotel4Wellness.nl, Hotel4Dinner.com, Hotel4Golf.nl en HotelPluz.com
 

Waarom CharmantHotel.com?

CharmantHotel.com is er voor mensen die vooral tijdens hun vakantie zoeken naar levenskwaliteit. Wij sturen je niet naar zomaar een hotel. De hotels op CharmantHotel.com zijn persoonlijk door ons bezocht of speciaal aanbevolen door onze gasten. Je vindt op CharmantHotel.com aantrekkelijke hotelarrangementen voor weekend of midweek in een culinair en wellness hotel, of een sfeervol hotelarrangement in een charmehotel aan zee of in de natuur.
 

Wat is een charmant hotel?

De hotels op CharmantHotel.com zijn veelal kleinschalige charmehotels. De aangeboden hotels zijn met veel zorg geselecteerd op kenmerken als authentieke bouwstijl, sfeervolle inrichting, goede keuken, mooie ligging en gastvrijheid. Ook vinden we beauty en wellness faciliteiten belangrijk. Elk hotel op CharmantHotel.com scoort hoog op tenminste 3 van deze eigenschappen. De basis voor een verblijf in een charmant hotel is hiermee gelegd... we zijn benieuwd naar jouw ervaringen.
 

Deel je 'charmante' hotelontdekkingen met ons!

Of een hotel charmant is wordt door iedereen anders ervaren. Het is een persoonlijk gevoel dat een hotelverblijf oproept. Stemmingen, seizoenen en situaties kunnen van invloed zijn. We roepen je daarom op om je persoonlijke hotelervaringen en 'charmante' hotelontdekkingen met ons te delen. Anderen kunnen dan profiteren van jouw persoonlijke tips en aanbevelingen.
 

Bouw zelf je ideale hotelarrangement!

Uniek is dat je zelf je eigen weekendje weg kunt samenstellen aan de hand van extra opties. Dat werkt heel eenvoudig. Bepaal je bestemming en selecteer direct je opties. Kies voor extra's zoals een diner, wellness, greenfee en fietshuur. Maak dan je keuze voor het arrangement en hotel van jouw wensen.
 

Of kies uit geselecteerde hotelarrangementen

Je kunt ook een hotelarrangement zoeken aan de hand van de thema's 'culinair', 'wellness', 'golf', 'steden', 'romantiek' en 'wandelen/fietsen'. We bieden je een zeer uitgebreide keuze in hotels met duizenden geselecteerde hotelarrangementen. Daarnaast is het ook mogelijk een hotel te kiezen op basis van de ligging van een hotel aan de kust of in de natuur. Zo vind je eenvoudig een hotelaanbieding die perfect past bij jouw wensen.
 

Wat zijn je voordelen?

Onze websites hebben het kwaliteitskeurmerk van Qshops toegekend gekregen en we bieden je de beste kwaliteit met een laagste prijsgarantie. Je hoeft bij de reservering van een hotel niet aan ons te betalen en wij vragen géén aanbetaling en géén reserveringskosten. Je hoeft je hotelverblijf meestal pas te betalen in het hotel.
» Lees meer over je voordelen
 

Keurmerk voor kwaliteit en betrouwbaarheid


Kwaliteitskeurmerk - Qshops
Qshops webwinkel Keurmerk Onze websites dragen het kwaliteitskeurmerk van Qshops. Deze organisatie is in het leven geroepen om jou zekerheid te bieden bij je aankopen op internet. Alleen internetshops die volgens een gedragscode werken kunnen het keurmerk van QShops toegewezen krijgen. Wij houden ons aan de door QShops opgestelde voorwaarden.

Veilig een hotel reserveren
Ook worden onze websites regelmatig door Qshops gecontroleerd. Zo weet je zeker dat je veilig een hotel kunt reserveren. Het logo van Qshops is zichtbaar op onze websites. Ons officiële certificaat bij Qshops.org is in te zien door te klikken op het logo van het Qshops Keurmerk. Daar kun je lezen wat dit kwaliteitskeurmerk precies inhoudt.
 

Bedrijfsgegevens


Feel2Travel
Schaarhuisstraat 6
5231 PV 's-Hertogenbosch

KvK ‘s-Hertogenbosch 17185705
Rabobank 3784.63.152
BTW NL 1226.57.706.B01