Weekendje weg arrangementen

Weekend en midweek hotelarrangementen

Tegenwoordig staat een lang weekend of midweek voor veel mensen gelijk aan een 'quality time' met vrienden, partner of gezin. Een hotelarrangement is een goed middel om de sleur en zorgen een lang weekend of midweek achter je te laten. De één kiest voor een hotelarrangement om er een lang weekend actief op uit te gaan met de fiets of voor een hotelarrangement om te wandelen aan zee en door mooie natuurgebieden. De ander zoekt tijdens een midweek weg naar rustige plekjes of boekt een wellness hotelarrangement om even helemaal tot bezinning te komen. Weer anderen geven er de voorkeur aan te genieten van een gastronomisch hotelarrangement in een culinair hotel. Beleef zelf eens een heerlijk hotelarrangement en ga eens een lang weekend of midweek weg. Bekijk de hotelarrangementen en selecteer je wensen.

Actieve arrangementen voor lang weekend

Fietsen, wandelen of golfen is een perfecte manier om op actieve maar ontspannen wijze uit te rusten en bij te komen van de dagelijkse stress. Met een actief arrangement in een hotel heb je eindelijk eens echt tijd en aandacht voor de natuur en de omgeving. Wat is er heerlijker dan dit een lang weekend of midweek te beleven tijdens de focus van het golfen, de rust van het wandelen en de wind door je haren bij het fietsen? Voor je actieve weekendje weg kun je kiezen voor een arrangement in een charmehotel aan zee of in een sfeervol hotel in de natuur. Onze hotels in de natuur hebben een mooie en rustige ligging. Met een arrangement in de natuur geniet je heerlijk van rust en stilte in een natuurlijke omgeving. Met een arrangement aan zee geniet je een lang weekend of midweek van de gezellige kustplaatsen, de rust van de zee en de uitgestrekte stranden. De Nederlandse en Vlaamse kusten hebben brede zandstranden en staan garant voor een sfeervol lang weekend arrangement.

Wellness arrangement voor lang weekend of midweek

Met een hotelarrangement kun je tijdens een lang weekend of midweek een bezoek brengen aan het wellnesscentrum van een hotel of een hele dag ontspannen in een wellnesscentrum in de buurt van je hotel. Er zijn hotelarrangementen in hotels met compleet ingerichte wellnessruimtes. Deze wellnesshotels bieden uitgebreide saunafaciliteiten, waar je een lang weekend van kunt genieten. Maar er zijn ook hotels die beperkte saunavoorzieningen aanbieden zoals een sauna, whirlpool of Turks stoombad. Dat een uitgebreid bezoek aan een wellnesscentrum zo weldadig is, is gemakkelijk te verklaren. Zelfs een enkel dagje wellnesscentrum voelt als een lang wellness weekendje weg. Boek daarnaast ook enkele wellness- en beautybehandelingen of een massage. Dat maakt je wellness hotelarrangement helemaal compleet en geniet je optimaal van je lange weekend of midweek.

Culinair arrangement voor lang weekend of midweek

Culinaire liefhebbers denken bij een lang weekend weg al snel aan een echt culinair hotel en reserveren een hotelarrangement inclusief gastronomisch diner. Voor hen is een culinair hotelarrangement met vaak en lekker eten helemaal het einde! Een culinair hotelarrangement bestaat veelal uit een of meer overnachtingen en genieten van meergangendiners. Als je van lekker lang dineren houdt met familie of vrienden is een culinair hotelarrangement de ultieme manier om een lang weekend weg te beleven. Ook jij kan gaan genieten van een culinair hotelarrangement. Kies in de rubriek 'Culinair' uit een van de culinaire arrangementen voor een culinair lang weekend of midweek.