Wandel- en fietsarrangementen

Op onze website vind je vele hotelarrangementen voor een actief fietsarrangement. Ook wandelen is leuk voor iedereen en wandelroutes zijn er in vele afstanden, van kort tot lang. Met name wandelen in de rust van de natuur is fijn. Kies bij het boeken van een wandel- of fietsarrangement voor een charmant hotel dichtbij de natuur. Boek een wandelarrangement in een hotel en verken mooie wandelroutes. Trek jij er binnenkort op uit om prachtige wandelingen en fietstochten te gaan maken? Op onze website vind je fiets- en wandelarrangementen vlakbij mooie natuurgebieden. Bekijk nu onze hotels in de wandel- en fietsgebieden van Nederland, België, Luxemburg en Duitsland! Tip: boek een hotel met eigen wellnessfaciliteiten en duik na een mooie wandeling de hotelsauna in!

Een fietsarrangement is optimaal genieten

In een omgeving met veel natuur ben je er met een fietsarrangement echt even helemaal uit. Veel hotels op onze website liggen vlakbij mooie natuurgebieden. Wel zo gemakkelijk, want je kunt dan direct vanuit het hotel je fietsroute starten. Het gebruik van een fiets maakt veelal onderdeel uit van je fietsarrangement, maar je kunt natuurlijk ook je eigen fiets meenemen. Wil je eens een langere tocht maken zonder al te veel inspanning? Huur dan een electrische fiets of kies voor een e-bike upgrade. Na de inspanning van de dag is het heerlijk om te ontspannen in de hotelsauna. Vaak is ook het gebruik van de sauna inbegrepen in de fietsarrangementen op onze website. Fietsen door de natuur is goed voor je. Je bent lekker actief bezig en ondertussen geniet je van de frisse buitenlucht en de mooie landschappen om je heen. Daarnaast rust je uit in de sauna, gaat heerlijk dineren en je logeert in een comfortabele hotelkamer. Kortom, een fietsarrangement is gewoon optimaal genieten!

Actief uitrusten met een wandelarrangement

Met een wandelarrangement in de natuur kun je zogezegd 'actief uitrusten'. Door het langzame tempo en de stilte om je heen, wordt het in je hoofd weer helemaal rustig. Neem eens tijd voor een wandelarrangement en kom erachter wat wandelen in de natuur voor jou kan betekenen. Niet ver van huis kun je mooie wandelpaden volgen. Denk maar eens aan de natuurgebieden in Nederland, zoals de Veluwe, de Wadden of de Peel en Kempen. Ook over de grens in Belgie, Luxemburg of Duitsland zijn er schitterende natuurgebieden voor een wandelarrangement. Je kunt kiezen voor een pittige wandeling of juist voor een rustig wandeltochtje. In beide gevallen geniet je op jouw eigen manier van de natuur. Boek je een wandelarrangement op onze website, dan wordt je na alle activiteit beloond met een heerlijk diner. We bieden veel culinaire hotels, dus onze wandelarrangementen zijn meestal inclusief een diner. Na een dagje wandelen in de natuur proef je in het hotelrestaurant van heerlijke gerechten.

E-bike fietsarrangementen

Als een fietsroute te uitdagend voor je is, dan biedt een elektrische fiets uitkomst. Veel hotels in heuvelachtige gebieden hebben daarom speciale e-bike fietsarrangementen samengesteld. Electrische fietsen zijn in korte tijd heel populair geworden. Je kunt er met minder inspanning toch een langere fietstocht mee maken. Met een fietsarrangement van een of meerdere dagen kun je meer van de omgeving ontdekken. Fietsen met een ondersteunende electromotor is de nieuwe standaard geworden. Als je ter plaatse een fiets gaat huren, is het bij de meeste hotels mogelijk om te kiezen voor een electrische fiets.

Fietsarrangementen in Nederland

Het uitgebreide netwerk van fietspaden in Nederland is uniek. Met een fietsarrangement in Nederland kun je kiezen uit vele prachtige fietsroutes door het afwisselende landschap.

Fietsarrangementen in Belgie

Mooi fietsgebieden in België zijn het glooiende landschap van Belgisch Limburg en de bosrijke Kempen. Ook een fietsarrangement aan de Belgische kust in West-Vlaanderen is een aanrader. Bekijk alle verzorgde fietsarrangementen in België.