Fietsarrangement Twente

Twente is bij fietsliefhebbers een geliefde bestemming voor een fietsarrangement. En dat is niet zo vreemd, want de mogelijkheden om te fietsen in Twente zijn eindeloos. Boek je een fietsarrangement in Twente, dan fiets je door het groene coulisselandschap van Twente, met verspreid liggende boerderijen, kerkdorpen, houtwallen en heggen. Twente is een bijzondere fietsregio. Bekijk onze fietsarrangementen in Twente.
 

Fietsen in Twente arrangement

Er zijn leuke thema-fietsroutes in Twente te verkrijgen. Je maakt dan een fietstocht langs leuke hoogtepunten in Twente, die op een of andere manier met elkaar gelinkt zijn. Natuurlijk kun je ook in Twente zelf naar hartelust een mooie fietsroute samenstellen, die het beste bij jou past. Gebruik het uitgebreide fietsknooppuntennetwerk van Twente om naar alle leuke plekjes van Twente te fietsen die jij graag wilt zien en ervaren. Fietsroutes in Twente gaan ook de grens met Duitsland over. Het stadje Bad Bentheim is leuk om naartoe te fietsen, voor een bezoek aan het kasteel of een Duits glas bier op het terras. Op onze website vind je voordelige fietsarrangementen bij hotels in Twente.

Fietsroutes in Twente

Vaak zijn er bij je fietsarrangement in Twente al een of meerdere mooie, uitgestippelde fietsroutes inbegrepen. Je volgt eenvoudigweg de aanwijzingen van deze routes op en je geniet onbezorgd van het prachtige landschap en de belangrijkste bezienswaardigheden van Twente. Een aantal fietsroutes in Twente komen langs het unieke, historische Landgoed Twickel vlakbij de plaats Delden. Dit bestaat uit een kleinschalig coulisselandschap, met kasteel, watermolens en oude boerderijen. Bijzonder is de zogenaamde 'Drielanden-fietsroute' langs de Drielandsteen uit 1659, een herinnering aan de oude grensstreek van Grafschaft Bentheim, Münsterland en Twente.

SELECTIE VAN DE HOTELEXPERT - bekijk deze fietsarrangementen!


» 1 overnachting
» 1 x uitgebreid ontbijt
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 57,75 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» 3 overnachtingen
» 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 3 x 3-gangendiner
» Gebruik verwarmd binnenzwembad (29 graden)
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 198,99 p.p.

» Welkom met koffie en thee
» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijt
» 2 x 3-gangendiner
» Informatie over de omgeving
» Gratis wandel- en fietsroutes
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 115 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» Overnachting(en)
» Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
» Elke avond 3-gangendiner
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 113 p.p.

» Overnachtingen
» Uitgebreid ontbijtbuffet
» Gebruik zwembad
» Gebruik saunafaciliteiten
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 145 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» 3 overnachtingen
» 3 x ontbijt
» 2 x hoofdgerecht (van de à la carte kaart)
» 1 x tasje met verfrissing voor onderweg
» 1 x belegd broodje bij Landgoed Kaamps
» 1 x zoete lekkernij bij de Heerlijke Huiskamer
» Gebruik verwarmd binnenzwembad
» Gebruik buitenzwembad (zomermaanden)
» Diverse fietsroutes
» Gebruik fietsenstalling
» Gebruik oplaadpunt elektrische fiets
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 229 p.p.

Veelgestelde vragen

Hoteltips voor een fietsarrangement in Twente:
» Fietsarrangement in Twente boeken? Bekijk alle hotels!
Hotel het Wapen van Delden (landelijk gelegen aan de rand van het oude stadje Delden), Aparthotel Delden (met wellnesscentrum en golfbaan), Hotel Wyllandrie (charmant landhuis op de Kuiperberg bij kunstenaarsplaatsje Ootmarsum), Landgoed De Uitkijk (op de Hellendoornseberg, fietstochten in Twente en het Salland), Erfgoed Bossem (overnachten in een sterrenkubus met glazen koepel, je ziet de sterrenhemel als nooit tevoren), Het Ros van Twente (sfeervol hotel in een authentieke boerderij met goed restaurant), Hotel 't Kruisselt (zeer rustig gelegen temidden van bossen en heidevelden, met eigen golfbaan), Landgoed de Holtweijde (fietsen in Twente, heerlijk dineren en gebruik van wellnessfaciliteiten), Landhuishotel de Bloemenbeek (luxe viersterrenhotel met gastronomisch *Michelin-restaurant)
Bij het maken van een hotelkeuze voor een fietsarrangement in Twente let je vooral op de ligging van het hotel. Het leukste is natuurlijk als je direct vanuit het hotel verschillende mooie fietsroutes kunt volgen. Heb je snel aansluiting op het fietsknooppuntennetwerk van Twente? Liggen er natuurgebieden, interessante bezienswaardigheden en dorpjes in de buurt? Ook is het belangrijk te weten of je je zelf meegebrachte fiets veilig kunt stallen bij het hotel. Bij voorkeur in een afgesloten fietsenstalling, waar je je elektrische fiets ook kunt opladen. Op onze website kun je eenvoudig een fietsarrangement in Twente boeken
Bij een fietsarrangement is soms fietshuur inbegrepen, maar lang niet altijd. Steeds vaker nemen mensen hun eigen fiets mee. Meestal kun je een fiets of e-bike huren bij het hotel. Hotels werken veelal samen met een fietsverhuurbedrijf. De fietsen worden afgeleverd en weer opgehaald bij het hotel. We adviseren om fietshuur vooraf te reserveren. Een fietsarrangement reserveren bij een hotel in Twente is op onze website heel gemakkelijk. Meestal kun je de huur van een fiets of e-bike als extra optie kiezen. Bekijk alle fietsarrangementen bij hotels in Twente