Fietsarrangement Veluwe

De Veluwe is een van de grootste natuurgebieden van Nederland. Deze prachtige fietsregio heeft de juiste ingrediënten voor een heerlijk fietsarrangement. De natuur op de Veluwe is heel divers en je hebt op de Veluwe honderden kilometers aan fietspaden tot je beschikking. De fietsroutes lopen dwars door de talrijke Veluwse bossen, langs bosomzoomde vennen, over uitgestrekte heidegebieden en stuivende zandvlaktes en door stille dorpjes. De Veluwe is een populaire omgeving voor ontspanning en een weekendje weg. Daarom kun je voor een fietsarrangement Veluwe kiezen in het zeer ruime hotelaanbod. 

Fietsen op de Veluwe arrangement

Voor veel fietsliefhebbers behoort de Veluwe tot een van de mooiste fietsgebieden van Nederland. Om een weekendje te gaan fietsen op de Veluwe bieden we vele fietsarrangementen. Populaire bestemmingen voor een fietsarrangement Veluwe zijn onder meer Beekbergen, Epe, Ede, Barneveld, Ermelo, Nunspeet, Nijkerk, Renkum en Putten. De hotels op de Veluwe varieren van een charmant hotelletje tot een luxe 4- of 5-sterrenhotel in een historisch kasteel of landhuis. In het hotelrestaurant kun je smullen van heerlijke Veluwse streekgerechten. Ga je fietsen op de Veluwe in de herfst, dan is een culinair wildarrangement een aanrader. Voor wie na het maken van een fietstocht lekker wil ontspannen zijn er hotels met eigen saunafaciliteiten. Ook grote wellnessresorts voor een dagje wellness zijn op de Veluwe volop te vinden. Heb je ook zin in een fietsarrangement Veluwe? Boek dan op onze website een 'fietsen op de Veluwe arrangement'.

Afwisselende fietsroutes op de Veluwe

Een groot deel van de Veluwe ligt op stuwwallen, waardoor je op de Veluwe pittige fietstochten kunt maken. De stuwwal aan de oostkant van de Veluwe is maar liefst 110 meter hoog. De hoogteverschillen geven een fietsarrangement Veluwe extra uitdaging. Centraal op de Veluwe ligt het Nationale Park de Hoge Veluwe, een schitterend, beschermd natuurgebied met gevariëerde bossen, heidevelden, woeste grasgebieden en zandverstuivingen. Op de Hoge Veluwe kun je gratis gebruik maken van de witte fietsen om het park te verkennen. In het westen van de Veluwe liggen Nationaal Park Veluwezoom en de Posbank. Enkele bezienswaardigheden op de Veluwe zijn Radio Kootwijk, Schaapskooi Ermelo, Bostoren Putten, Paleis 't Loo, Kasteel Doorwerth, het Nederlands Openluchtmuseum en dierentuin Burgers' Zoo. Er zijn afwisselende fietsroutes op de Veluwe verkrijgbaar, die al deze plekken bestrijken. Je kunt ook zelf je eigen fietsroutes samenstellen met de vele fietsknooppunten in dit gebied.

SELECTIE VAN DE HOTELEXPERT - bekijk deze fietsarrangementen!


» Gratis koffie en thee op de kamer
» Welkomstdrankje naar keuze
» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x heerlijk 3-gangenmenu
» Fiets- en wandelroutes
» Korting voor Ouwehands Dierenpark
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 145,75 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» Overnachting(en)
» Dagelijks ontbijt
» Entree wellnesscentrum (1 keer per dag)
» Gebruik verwarmd buitenzwembad (zomermaanden)
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 92 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» Welkomstdrankje
» 3 overnachtingen
» 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x 3-gangendiner (1e dag)
» Fiets- en wandelroutes
» Gebruik buitenzwembad met ligweide
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 133,50 p.p.

» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijt
» 1 x 3-gangen à la carte diner (1e dag)
» Fiets- en wandelroutes
» Culinaire verrassing van het huis tijdens diner
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 150,40 p.p.

» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijt
» 1 x 3-gangen à la carte diner (1e dag)
» Fiets- en wandelroutes
» Culinaire verrassing van het huis tijdens diner
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 128,55 p.p.

» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x 3-gangendiner
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 144 p.p.

Veelgestelde vragen

Hoteltips voor een fietsarrangement op de Veluwe:
» Fietsarrangement op de Veluwe boeken? Bekijk alle hotels!
Hotel & Restaurant de Loenermark (kleinschalig hotel en direct de natuur in), Hotel de Veluwe (midden in de bossen en met verwarmd buitenzwembad), Hotel 't Paviljoen (op de Grebbeberg in Rhenen nabij Utrechtse Heuvelrug, Veluwe en Betuwe), Dennenheuvel (met fijnproevers restaurant en privé wellness)
 
Bij het maken van een hotelkeuze voor een fietsarrangement op de Veluwe let je vooral op de ligging van het hotel. Het leukste is natuurlijk als je direct vanuit het hotel verschillende mooie fietsroutes kunt volgen. Heb je snel aansluiting op het fietsknooppuntennetwerk van de Veluwe? Liggen er natuurgebieden, interessante bezienswaardigheden en dorpjes in de buurt? Ook is het belangrijk te weten of je je zelf meegebrachte fiets veilig kunt stallen bij het hotel. Bij voorkeur in een afgesloten fietsenstalling, waar je je elektrische fiets ook kunt opladen. Op onze website kun je eenvoudig een fietsarrangement op de Veluwe boeken
Bij een fietsarrangement is soms fietshuur inbegrepen, maar lang niet altijd. Steeds vaker nemen mensen hun eigen fiets mee. Meestal kun je een fiets of e-bike huren bij het hotel. Hotels werken veelal samen met een fietsverhuurbedrijf. De fietsen worden afgeleverd en weer opgehaald bij het hotel. We adviseren om fietshuur vooraf te reserveren. Een fietsarrangement reserveren bij een hotel op de Veluwe is op onze website heel gemakkelijk. Meestal kun je de huur van een fiets of e-bike als extra optie kiezen. Bekijk alle fietsarrangementen bij hotels op de Veluwe