Fietsarrangement Limburg

Als je met een fietsarrangement bij voorkeur de natuur opzoekt, dan kun je fietsen in Limburg door Nationaal Park De Meinweg en Nationaal Park De Maasduinen. Beide parken zijn natuurgebieden in Noord-Limburg met veel bossen en heide en liggen tegen de grens met Duitsland. Ben je geïnteresseerd in cultuur en oude gebouwen? Ook dan zit je in Limburg goed. Het heuvellandschap in Zuid-Limburg geeft je het on-Nederlandse gevoel dat je een weekendje weg bent in het buitenland.

Fietsen in Limburg met overnachting

Kies je voor een fietsarrangement in de Nederlandse provincie Limburg, dan wordt je ondergedompeld in natuur, cultuur en gastronomie. Wil je Limburg echt helemaal ontdekken, dan raden we je aan om te kiezen voor een fietsarrangement in het noorden, midden of zuiden. Er is zoveel te zien, dat je meerdere fietsarrangementen in Limburg nodig hebt om een volledig beeld van deze veelzijdige provincie te krijgen. Fietsen in Limburg met overnachting valt zeker aan te raden. Met een fietsarrangement in een van onze hotels in Limburg kun je enkele mooie fietstochten maken en ben je er even helemaal tussenuit. We bieden je op onze website voordelige fietsarrangementen om te fietsen in Limburg met overnachting.

Fietshotel Limburg - kastelen, landhuizen en boerderijen

In de provincie Limburg vind je veel molens, kerken, kastelen en landhuizen. In een aantal van deze historische gebouwen is tegenwoordig een hotel of restaurant gevestigd. Kenmerkend voor Zuid-Limburg zijn de typische carréboerderijen, die een grote poort aan de voorkant en een binnenhof hebben. Een goede fietstip is de Kastelenroute in Valkenburg, die langs bijzondere kastelen en landhuizen gaat. Ben je wat minder sportief, dan is een e-bike op deze heuvelachtige fietsroute aan te raden. Een fietsarrangement in een fietshotel in Limburg heb je op onze website zo gevonden.

SELECTIE VAN DE HOTELEXPERT - bekijk deze fietsarrangementen!


» Ontvangst met koffie/thee en vlaai
» 2 overnachtingen
» 2 x ontbijtbuffet
» Gebruik e-bike (1 dag)
» Diverse fietsroutes
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 160 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» Overnachting(en)
» Dagelijks landelijk ontbijtbuffet
» Elke avond 3-gangen keuzemenu
» Gratis informatiepakket
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 60,50 p.p.

» Overnachting(en)
» Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
» Elke avond 3-gangendiner
» Wandel- en fietsroutes
» Gebruik van fietsenstalling
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 95,50 p.p.

» Overnachting(en)
» Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
» Elke avond 3-gangendiner
» Gebruik wellnessfaciliteiten
» Wandel- en fietsroutes
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 96,37 p.p.

» Welkom met koffie of thee
» 3 overnachtingen
» 3 x ontbijt
» 3 x 3-gangendiner
» Wandel- of fietskaart
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 225 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x regionaal 3-gangendiner
» Wandelkaart van de omgeving
» Koffie en vlaai
» Gebruik zwembad
» Gebruik sauna, whirlpool en fitness
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 200 p.p.

Veelgestelde vragen

Hoteltips voor een fietsarrangement in Limburg:
» Fietsarrangement in Limburg boeken? Bekijk alle hotels!
Landhotel Heuvelzicht (culinaire aanrader midden in het schilderachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg), Aparthotel De Oude Hamer (tuinterras met uitzicht op de heuvels), Hotel Atlanta (in een rustige omgeving net buiten het gezellige centrum van Valkenburg), Boshotel Vlodrop (fietsen in Natuurpark Meinweg, met zwembad en wellnesscentrum), Hotel Bemelmans (unieke ligging onder aan de Sousberg in Schin op Geul), Hotel Kasteel Doenrade (romantisch overnachten in het hart van Zuid-Limburg), Hotel Op De Beek (gemoedelijk familiehotel in een rustige, landelijke omgeving), Hotel Riche (dichtbij centrum Valkenburg, fietsroutes beginnen direct voor de deur), Hotel Crasborn (in het witte stadje Thorn in Midden-Limburg, fietsen door idyllische dorpjes aan de Maas), Saillant Hotel Gulpenerland (aan de voet van de Gulperberg in het mooie heuvelland van Zuid-Limburg)
Bij het maken van een hotelkeuze voor een fietsarrangement in Limburg let je vooral op de ligging van het hotel. Het leukste is natuurlijk als je direct vanuit het hotel verschillende mooie fietsroutes kunt volgen. Heb je snel aansluiting op het fietsknooppuntennetwerk in Limburg? Liggen er natuurgebieden, interessante bezienswaardigheden en dorpjes in de buurt? Ook is het belangrijk te weten of je je zelf meegebrachte fiets veilig kunt stallen bij het hotel. Bij voorkeur in een afgesloten fietsenstalling, waar je je elektrische fiets ook kunt opladen. Op onze website kun je eenvoudig een fietsarrangement in Limburg boeken
Bij een fietsarrangement is soms fietshuur inbegrepen, maar lang niet altijd. Steeds vaker nemen mensen hun eigen fiets mee. Meestal kun je een fiets of e-bike huren bij het hotel. Hotels werken veelal samen met een fietsverhuurbedrijf. De fietsen worden afgeleverd en weer opgehaald bij het hotel. We adviseren om fietshuur vooraf te reserveren. Een fietsarrangement reserveren bij een hotel in Limburg is op onze website heel gemakkelijk. Meestal kun je de huur van een fiets of e-bike als extra optie kiezen. Bekijk alle fietsarrangementen bij hotels in Limburg