Fietsarrangement Limburg

Als je met een fietsarrangement bij voorkeur de natuur opzoekt, dan kun je fietsen in Limburg door Nationaal Park De Meinweg en Nationaal Park De Maasduinen. Beide parken zijn natuurgebieden met veel bossen en heide en liggen tegen de grens met Duitsland. Ben je geïnteresseerd in cultuur en oude gebouwen? Ook dan zit je in Limburg goed. Het heuvellandschap in Zuid-Limburg geeft je het on-Nederlandse gevoel dat je een weekendje weg bent in het buitenland.

Fietsen in Limburg met overnachting

Kies je voor een fietsarrangement in de Nederlandse provincie Limburg, dan wordt je ondergedompeld in natuur, cultuur en gastronomie. Wil je Limburg echt helemaal ontdekken, dan raden we je aan om te kiezen voor een fietsarrangement in het noorden, midden of zuiden. Er is zoveel te zien, dat je meerdere fietsarrangementen in Limburg nodig hebt om een volledig beeld van deze veelzijdige provincie te krijgen. Fietsen in Limburg met overnachting valt zeker aan te raden. Met een fietsarrangement in een van onze hotels in Limburg kun je enkele mooie fietstochten maken en ben je er even helemaal tussenuit. We bieden je op onze website voordelige fietsarrangementen om te fietsen in Limburg met overnachting.

Fietshotel Limburg - kastelen, landhuizen en boerderijen

In de provincie Limburg vind je veel molens, kerken, kastelen en landhuizen. In een aantal van deze historische gebouwen is tegenwoordig een hotel of restaurant gevestigd. Kenmerkend voor Zuid-Limburg zijn de typische carréboerderijen, die een grote poort aan de voorkant en een binnenhof hebben. Een goede fietstip is de Kastelenroute in Valkenburg, die langs bijzondere kastelen en landhuizen gaat. Ben je wat minder sportief, dan is een e-bike op deze heuvelachtige fietsroute aan te raden. Een fietsarrangement in een fietshotel in Limburg heb je op onze website zo gevonden.