Fietsarrangement Achterhoek

In de Achterhoek zullen zelfs ervaren fietsliefhebbers hun hart ophalen. De Achterhoek is een zeer mooie regio om een weekendje te gaan fietsen. Met een fietsarrangement Achterhoek ontdek je het bijzondere coulissenlandschap, proef je heerlijke streekgerechten en kun je nog echt de stilte en ruimte ervaren. Dit maakt de Achterhoek tot een uitstekende keuze als bestemming voor een fietsarrangement. Daarnaast is een fietsen in de Achterhoek arrangement een goede tip vanwege de vriendelijkheid van de Achterhoekers. Onderweg zul je zeker eens een praatje maken of spontaan hulp aangeboden krijgen.

Fietsen in de Achterhoek arrangement

Als je de achterhoek met de fiets wilt gaan ontdekken, boek dan een fietsen in de Achterhoek arrangement op onze website. Omdat je er in een uniek landschap afwisselende fietsroutes kunt volgen, zul je van een fietsarrangement Achterhoek beslist geen spijt krijgen. Met behulp van het overal aanwezige fietsknooppuntennetwerk kom je in de Achterhoek op de mooiste plekjes terecht. Je stippelt zelf je eigen fietsroute uit aan de hand van routenummers. De fietspaden voeren je door het bekende coulissenlandschap, dat kenmerkend is voor deze prachtige streek. Dit is een typisch landschap met veel houtwallen en lange heggen, afgewisseld met bossen en weilanden. Het zorgt voor een grote biodiversiteit voor planten en dieren. Bij onze hotels in de Achterhoek, die veelal in en nabij schilderachtige dorpjes en oude stadjes liggen, kun je op onze website een aantal fietsarrangementen boeken.

Fietsroutes in de Achterhoek

Er zijn in de Achterhoek schitterende, uitgestippelde fietsroutes die je kunt volgen als invulling van een fietsarrangement. Zoals de 'Bekendelleroute', die door een bijzonder en beschermd natuurgebied loopt. Je fietst over het Landgoed 't Walfort en volgt een fietspad door het Kloosterbos en het Bekendellebos. Onderweg kom je langs een molen en wordt je getrakteerd op prachtige doorkijkjes in het coulissenlandschap van de Achterhoek. Voor je fietsarrangement Achterhoek kun je ook kiezen voor de fietsroute van Winterswijk naar Groenlo, die dwars door de Achterhoek loopt. Tijdens deze veelzijdige fietsroute krijg je veel highlights van de Achterhoek te zien, waaronder enkele veengebieden. Deze fietsroute geeft een goed beeld van de schoonheid van de Achterhoek. Er zijn ook thema-fietsroutes die molens, wijngaarden, historische boerderijen, kastelen en landgoederen laten zien.

SELECTIE VAN DE HOTELEXPERT - bekijk deze fietsarrangementen!


» Gratis koffie en thee op de kamer
» 4 overnachtingen
» 4 x uitgebreid ontbijt
» 1 x uitstekend 3-gangendiner
» Fiets- en wandelroutes
» Gebruik verwarmd binnenzwembad
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 236 p.p.

» Welkomstaperitief
» Overnachting(en)
» Dagelijks ontbijt in Mien’s Eetkamer
» Elke avond 4-gangen proeverij van de chef
» Gratis WiFi
v.a. 116,50 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» Welkomstdrankje (bij check-in)
» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x 10-gangen Wild proeverij diner
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 172,50 p.p.

» Ontvangst met glas bubbels
» 2 overnachtingen
» 2 x live cooking ontbijt in de kookstudio
» 1 x 4-gangen keuzemenu (aankomstdag)
» Gratis fiets- en wandelroutes
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 211 p.p.

» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x 2-gangen keuzemenu (aankomstdag)
» Fiets- en wandelroutes
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 109 p.p.

» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x 2-gangen keuzemenu (aankomstdag)
» Fiets- en wandelroutes
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 109 p.p.

Veelgestelde vragen

Hoteltips voor een fietsarrangement in de Achterhoek:
» Fietsarrangement in de Achterhoek boeken? Bekijk alle hotels!
Hotel Avenarius (bosrijke omgeving in het het hart van de Achterhoek), Hotel-Restaurant De Scheperskamp (hotel met zwembad en sauna, in de bosrijke omgeving van Lochem), Hotel-Restaurant Frerikshof (op een rustige locatie in Winterswijk, direct toegang tot fietsroutenetwerk)
Bij het maken van een hotelkeuze voor een fietsarrangement in de Achterhoek let je vooral op de ligging van het hotel. Het leukste is natuurlijk als je direct vanuit het hotel verschillende mooie fietsroutes kunt volgen. Heb je snel aansluiting op het fietsknooppuntennetwerk van de Achterhoek? Liggen er natuurgebieden, interessante bezienswaardigheden en dorpjes in de buurt? Ook is het belangrijk te weten of je je zelf meegebrachte fiets veilig kunt stallen bij het hotel. Bij voorkeur in een afgesloten fietsenstalling, waar je je elektrische fiets ook kunt opladen. Op onze website kun je eenvoudig een fietsarrangement in de Achterhoek boeken
Bij een fietsarrangement is soms fietshuur inbegrepen, maar lang niet altijd. Steeds vaker nemen mensen hun eigen fiets mee. Meestal kun je een fiets of e-bike huren bij het hotel. Hotels werken veelal samen met een fietsverhuurbedrijf. De fietsen worden afgeleverd en weer opgehaald bij het hotel. We adviseren om fietshuur vooraf te reserveren. Een fietsarrangement reserveren bij een hotel in de Achterhoek is op onze website heel gemakkelijk. Meestal kun je de huur van een fiets of e-bike als extra optie kiezen. Bekijk alle fietsarrangementen bij hotels in de Achterhoek