Weekend en midweek

Tegenwoordig staat een weekendje of midweek weg voor veel mensen gelijk aan een 'quality time' met vrienden, partner of gezin. Een weekendje weg is een goede gelegenheid om de sleur en zorgen een weekend lang thuis achter te laten. Voor de een betekent het een midweek of weekend actief eropuit met de fiets of een weekendje wandelen aan zee en door mooie natuurgebieden. De ander zoekt tijdens een midweek weg naar rustige plekjes of boekt een relaxweekend of wellnessweekend om even helemaal tot bezinning te komen. Weer anderen geven er de voorkeur aan gastronomisch te genieten met een culinair weekendarrangement te genieten in een culinair hotel. Beleef zelf eens een heerlijk weekendje of midweek weg. Bekijk de hotels en selecteer je wensen.

Actief weekendje weg

Fietsen, wandelen of golfen is een perfecte manier om op actieve maar ontspannen wijze uit te rusten en bij te komen van de dagelijkse stress. Op een actief weekendje weg eindelijk eens echt tijd en aandacht hebben voor de natuur en de omgeving. Wat is er heerlijker dan dit een weekend lang te beleven tijdens de focus van het golfen, de rust van het wandelen en de wind door je haren bij het fietsen? Voor je actieve weekendje weg kun je kiezen voor een weekend hotelarrangement in een charmehotel aan zee of in een sfeervol hotel in de natuur. Onze hotels in de natuur hebben een mooie en rustige ligging om tijdens een weekendje weg in de natuur heerlijk van rust en stilte te genieten in een natuurlijke omgeving. Bij een weekendje weg aan zee geniet je van de gezellige kustplaatsen, de rust van de zee en de uitgestrekte stranden. De Nederlandse en Vlaamse kusten hebben brede zandstranden en staan garant voor een sfeervol weekendje weg.

Wellness weekendje weg

Een weekendje weg leent zich uitstekend voor een bezoek aan het wellnesscentrum van een hotel of een hele dag ontspannen in een wellnesscentrum in de buurt van je weekendhotel. Er zijn wellnesshotels met compleet ingerichte wellnessruimtes met uitgebreide saunafaciliteiten, waar je tijdens een weekendje weg van kunt genieten. Maar ook zijn er hotels met wellness die beperkte saunavoorzieningen aanbieden zoals een sauna, whirlpool of Turks stoombad. Dat een uitgebreid bezoek aan een wellnesscentrum zo weldadig is, is gemakkelijk te verklaren. Zelfs een enkel dagje wellnesscentrum voelt als een wellness weekendje weg. Boek daarnaast ook enkele wellness- en beautybehandelingen of een massage. Dat maakt je wellness weekendje weg compleet.

Culinair weekendje weg

Culinaire liefhebbers denken bij een weekendje weg al snel aan een echt culinair hotel en reserveren een hotel inclusief gastronomisch diner. Voor hen draait het op een weekend weg vooral om lekker eten in een sfeervolle ambiance. Een overnachting in een charmant culinair hotel en genieten van een meergangendiner is voor hen de ultieme manier om een weekendje weg te beleven. Ook jij kan gaan genieten van een culinair weekendje weg. Kies in de rubriek 'Culinair' uit een van onze culinaire hotels met culinair weekendarrangement of met halfpension diners.