Wellness

Wellness hotelarrangementen

Heb je wel eens de behoefte om er een paar dagen uit te zijn om u helemaal te kunnen ontspannen? Als je echt eens al je zorgen achter je wil laten denk dan eens aan het boeken van een sauna hotelarrangement. Met een wellnessarrangement kun je de hele dag relaxen in een spa & wellnesshotel of saunacentrum. Vaak worden er in de saunacentra opgietingen gedaan, waaraan je gratis kunt deelnemen. Of je kunt massages en wellness en beauty behandelingen bijboeken. Er zijn wellnessbehandelingen die afgestemd zijn op mannen en vrouwen. Met een sauna arrangement kun je de hele dag genieten van wellness en 's avonds comfortabel logeren in een charmant hotel. Een wellness hotelarrangement van een paar dagen kan al genoeg zijn om lichaam en geest weer op te peppen. Na een hotelarrangement met wellness ga je weer relaxed naar huis. Ervaar het zelf en bekijk de vele wellness hotelarrangementen op onze website.

Wellnesshotels en sauna arrangementen

Op onze website vind je wellness hotelaanbiedingen, waarbij je in een wellnesshotel geniet van de vele saunafaciliteiten. Veelal bieden wellnesshotels meerdere soorten sauna's, Turkse stoombaden, kruiden- en dompelbaden, zwembaden, jacuzzi's, zonneweide en een rustruimte. Meestal is er ook een massage- en beautysalon, waar je wellnessbehandelingen kunt reserveren. Naast de grotere kuurhotels kun je ook kiezen uit een groot aanbod hotelarrangementen in een sfeervol hotel in combinatie met een dagje sauna in een saunacentrum in de directe omgeving van het hotel. Maak je keuze uit het grote aanbod wellness hotelarrangementen in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Sauna arrangement - goed voor een gezonde levensstijl

Indien je af en toe de tijd neemt voor een wellness hotelarrangement, dan draagt dit bij aan een gezonde levensstijl. Je komt met een sauna hotelarrangement helemaal tot rust. Daarnaast zijn er in de buurt van het hotel aanvullende mogelijkheden om te relaxen. Denk maar eens aan wandelen of fietsen in een mooie omgeving en uitwaaien op het strand. De meeste hotels bieden tevens een goede keuken, waar wordt gewerkt met verse producten uit de eigen streek. 'Wellness' betekent letterlijk 'welzijn'. Zo levert een wellness hotelarrangement ook een bijdrage aan ujealgehele gezondheid en gevoel van welbehagen. Kortom, een ontspannen hotelarrangement met thermen, sauna, beauty en kuurarrangement in combinatie met comfortabel overnachten begint hier.
 

Is badkleding toegestaan in de sauna?

Veel van onze gasten stellen het op prijs om zonder badkleding in alle 'natuurlijke' vrijheid te kunnen genieten van de wellnessfaciliteiten in het hotel. We streven ernaar om bij elk hotel met wellnesscentrum te vermelden of in de sauna het dragen van badkleding toegestaan is. De overige ruimtes, zoals het restaurant of relaxruimte, zijn meestal alleen met badjas toegankelijk.