Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

Highlights

  • Nabij natuur
  • Aan het water

Hotelvoordelen

Fietsverhuur
Fietsverhuur
Nabij natuur of bos
Nabij natuur of bos
Restaurant aanwezig
Restaurant aanwezig
Gratis wifi
Gratis wifi

Prijzen & Beschikbaarheid

Over Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier is een modern en luxe hotel met enkele bijgebouwen. Deze dragen passende namen als Lemsteraak, Vrijheid en Botter en zijn allemaal ingericht in nautische sfeer. Dit is een uitstekend hotel voor een culinair hotelarrangement. Culinair genieten is mogelijk in het restaurant Marina Lounge Huizen, dat een eigentijdse en sfeervolle inrichting heeft met nautische elementen. In de moderne RIVA Wijnlounge kun je heerlijke wijnen van over de hele wereld proeven, samen met verrassende hapjes. Bij mooi weer neem je plaats op het terras. Daarnaast beschikt het hotel over een eigen aanlegsteiger en is het hotel een officiële trouwlocatie.

Ligging

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier is uniek gelegen in de oude haven van het Noord-Hollandse Huizen. Het hotel ligt aan het Gooimeer en vlakbij Amsterdam en Utrecht.

Maaltijden

In de keuken wordt gebruik gemaakt van eerlijke en pure ingrediënten van Nederlandse bodem. In de wijnlounge worden de wijnen bewaard in een geavanceerd bewaarsysteem, zodat de kwaliteit optimaal behouden blijft.

Kamers

Dit hotel beschikt over 80 modern ingerichte hotelkamers.
Comfort Kamer
Deze moderne en comfortabele kamer is ingericht met nautische elementen. De kamer is voorzien van een klimaatsysteem, telefoon, flatscreen en een badkamer met rainshower.

Huisregels

Inchecken vanaf
15:00 uur
Uitchecken tot
11:00 uur

Bezienswaardigheden

Hotelarrangement in Huizen:
In Huizen herinnert nog veel aan de tijd dat het een vissersdorp was. Huizen is tegenwoordig niet meer gelegen aan de Zuiderzee maar aan het Gooimeer. Met een hotelarrangement in dit hotel kun je in de omgeving genieten van de Gooise natuur, bestaande uit bos, heide, water en leuke dorpjes. Bij lekker weer kun je de Huizer stranden bezoeken, die door het ondiepe water ook zeer geschikt zijn voor kleine kinderen en surfers. Naast het strand is ook bij de Oude Haven veel vermaak te vinden.

Tips in het Gooi:
» Vaartochtje met een Botter
» Muiderslot
» Gooise bossen
» Watersporten op het Gooimeer
» Vestingmuseum van Naarden
» Instituut voor Beeld & Geluid

Faciliteiten

Eten en drinken

  • Restaurant
  • Bar

Algemene faciliteiten

  • Terras
  • Parkeergelegenheid
  • Lift

Activiteiten

  • Fietsverhuur

Services

  • Gratis wifi

Huisdieren

  • Huisdieren niet toegelaten

Bekijk op de kaart