Kerstarrangementen met kerstdiner als lunch

Kerstarrangementen met kerstlunch 2021 (dunch / linner)

Met een kerstdiner in de middag wordt het toch nog een mooie Kerst! Hotels in Nederland hebben het kerstarrangement 2021 aangepast. Als gevolg van de coronamaatregelen sluit het restaurant om 17:00 uur. Daarom vinden alle kerstdiners 's middags plaats. Sommigen noemen het een 'dunch' of 'linner'. Je hebt ruime keuze voor Kerst. Alle kerstopties met kerstdiner als lunch in de middag en luxe hotelkamer vind je op deze website. Je geniet van een uitgebreide kerstlunch, inclusief overnachting in een luxe hotelkamer.

Kerstdiner in de middag, inclusief overnachting

Een aangepast kerstarrangement is inclusief overnachting, 's middags een feestelijk kerstdiner als lunch en de volgende ochtend een sfeervol kerstontbijt. Bekijk nu het aanbod kerstarrangementen met kerstdiner in de middag bij hotels in Nederland. Je kunt een middag-kerstdiner inclusief overnachting eenvoudig online reserveren. In de meeste gevallen kun je kostenloos annuleren, dus geen risico bij onverwachte omstandigheden.

Kies het thema Kerst en de lunchoptie

Hotels in Nederland hebben het kerstdiner verplaatst naar de middag. Kies op onze website het thema Kerst en vink de lunchoptie aan. Je vindt dan snel het overzicht met alle hotels in Nederland, die tijdens de kerstdagen 's middags een kerstdiner als lunch aanbieden. Klik of tik hier om direct naar alle hotels in Nederland met Kerst lunchdiner te gaan.

Veelgestelde vragen

Wil je een kerstarrangement boeken dan is het eerste waar je op let of het hotel een goed restaurant heeft. Kijk ook of er naast kerstontbijt en kerstdiner nog andere extra's zijn inbegrepen in het kerstarrangement, zoals een aperitief, wijnarrangement en live muziek tijdens het kerstdiner. De ligging van het hotel moet passen bij je persoonlijke voorkeur. Maak een inschatting van de prijs/kwaliteit verhouding en vergelijk enkele kerstarrangementen voordat je een reservering maakt. Kijk dan naar het aantal sterren van het hotel en de prijs in relatie tot de inhoud van het kerstarrangement. Selecteer op onze website arrangementstype 'Kerst' om alle kerstarrangementen te tonen. Wil je zeker zijn van een goed restaurant, kies dan de filteroptie 'gastronomisch tophotel'.
Bij een kerstarrangement zijn het kerstontbijt en de kerstdiners inclusief. Vaak bevat een kerstarrangement ook een welkomstdrankje, aperitief of wijnarrangement. Wil je een kerstarrangement boeken in een hotel met eigen wellnesscentrum, dan is de wellnessentree meestal ook al inbegrepen. Vaak bevat een kerstarrangement ook vele andere leuke extra's, zoals live muziek of entertainment bij het diner, een bezoekje aan de wijnkelder, een winterse wandelroute, een rondleiding in een kasteel, een wandeltocht met de boswachter of een ander leuk uitje.